Uporaba
povečanje oprsja


Na čisto kožo prsi nanesite 2 g seruma Shaperfection na dan (4 pritiske na embalažo). En pritisk na embalažo je enak 0,5 g seruma. Serum nato nežno vtrite z enakomernimi krožnimi gibi od spodnje strani proti zgornji oziroma od zunanje proti notranji strani, dokler se serum popolnoma ne vpije (10-15 minut). Postopek ponavljajte vsak dan ob približno istem času (zjutraj ali zvečer). Po masaži boste občutile toplino v prsih, kar je normalna reakcija in pomeni, da je cirkulacija krvi v prsih povečana.

Ko dosežete željeno velikost in obliko prsi, lahko število nanosov zmanjšate na 2-4 nanose tedensko za ohranitev doseženega stanja. Shaperfection je na voljo v embalaži z vsebnostjo 50 ml, kar zadošča za približno 20-30 nanosov.

Opozorila: Odsvetujemo uporabo pri nosečnicah in v času dojenja . Hranite v hladnem, suhem in zračnem prostoru. Izdelek je namenjen izključno zunanji uporabi. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Izogibajte se direktnemu stiku z očmi in sluznico. V primeru, da izdelek pride v stik z očmi, takoj sperite pod tekočo vodo.

Shranjevanje: Izdelek shranjujte pri temperaturi med 5°C in 25°C. Izdelka ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi.


SHAPERFECTION


Naroči svoj serum

Shaperfection vam bo pomagal dvigniti samozavest in izoblikovati oprsje, kakršno ste si vedno želele. Povečanje ženskih prsi še nikoli ni bilo tako enostavno, učinkovito ter brez tveganja.

Cena:

60,00€  48,00€

Naročilo

večje prsi