Delovanje
serum za povečanje prsi
Ženske prsi so pretežno sestavljene iz mlečnih žlez ter maščob, ki jih obdaja vezivno tkivo. Serum Shaperfection temelji na naravnih rastlinskih oljih, za katera je dokazano, da vplivajo na človeške hormone, ki pospešijo kopičenje maščob v prsih in uravnavajo ravnotežje žlez z notranjim izločanjem v telesu. Shaperfection tako stimulira žensko telo, da začne producirati maščobne zaloge, ki se kopičijo v prsih. Obenem vlaži kožo ter povečuje njeno elastičnost. Na ta način preprečuje staranje kože ter nastajanje strij.

Posledično bodo Vaše prsi bolj nabrekle in čvrste, koža bo pomlajena ter pomirjena.


Shaperfection povzroči, da žensko telo samo poskrbi za povečanje prsi, zaradi česar prsi ohranijo naraven videz. Serum je povsem varen za uporabo, saj ne povzroča stranskih učinkov. Deluje le na delu telesa, na katerega ga nanašate, zaradi česar se bo dodatna maščoba kopičila izključno v prsih (medtem ko sintetična prehranska dopolnila lahko povzročijo hormonske spremembe v celotnem telesu).

Serum Shaperfection je izjemno učinkovit. Prve spremembe na Vašem oprsju lahko pričakujete že po nekaj nanosih. Z vsakim dodatnim nanosom bo Vaše oprsje polnejše in čvrstejše, koža bo bolj napeta in pomlajena. Po 3-4 tednih uporabe lahko pričakujete občutno povečanje vašega oprsja, kar bo očitno tudi drugim. Prsi se bodo postopoma večale in pri tem ohranjale naraven videz, brez nezaželenih posledic.

Cena stekleničke seruma Shaperfection znaša 60 EUR. Shaperfection vam bo pomagal dvigniti samozavest in izoblikovati oprsje, kakršno ste si vedno želele. Povečanje ženskih prsi še nikoli ni bilo tako enostavno, učinkovito ter brez tveganja.


Uporaba seruma je izjemno enostavna in ne zahteva dragih in zapletenih posegov. Shaperfection je dostopen v steklenički z vsebnostjo 50ml, kar zadostuje za 20-30 nanosov (30 dni terapije).


SHAPERFACTION

Naroči svoj serum

Shaperfection vam bo pomagal dvigniti samozavest in izoblikovati oprsje, kakršno ste si vedno želele. Povečanje ženskih prsi še nikoli ni bilo tako enostavno, učinkovito ter brez tveganja.

Cena:

60,00€  48,00€

Naročilo