Mnenja uporabnic
* PODAJTE NAM VAŠE MNENJE O IZDELKU IN OB NASLEDNJEM NAROČILU SHAPERFECTION SERUMA PREJMITE 10% POPUST. ZA MNENJA, PODKREPLJENA S SLIKAMI ALI VIDEO FILMOM, BOSTE OB NASLEDNJEM NAROČILU PREJELI 15% POPUST.
"S serumom Shaperfection sem zelo zadovoljna. Dobila sem tudi že precej pohval od kolegic, saj je sprememba res očitna."
Maja, 25 let
"Pred leti sem bila stalna uporabnica izdelka Xlines, s katerim sem bila zadovoljna. Pred časom sem poskusila s serumom Shaperfection. Izjemno! Ne zamenjam ga za nič."
Tanja, 35 let
"Shaperfection sem dobila za darilo od sestre, ki ve kako nesamozavestna sem bila glede svojega oprsja. Ob redni uporabi sem hiro opazila spremembo. Sedaj je izdelek Shaperfection del mojega rituala."
Petra, 32 let
Shaperfection je odličen, lepo diši in se tudi zelo hitro vpije tako, da se lahko takoj oblečem. Komaj čakam bikini sezono.

Manca, 23 let
Izdelek Shaperfection je nenadomesljiv. Pred tem sem poskusila ogromno podobnih izdelkov, vendar z nobenim nisem bila zadovoljna. Po dojenju mojih 4 otrok so bile moje prsi povešene in majhne. Pred uporabo sem mislila, še en izdelek brez učinka. Po redni uporabi seruma Shaperfection pa se je stanje precej izboljšalo. Moja košarica je spet polna, dekulte pa čvrst. Bila sem zelo pozitivno presenečena.

Petra, 49 let
S prijateljico se nisva videli 6 mesecev, saj je bila na izmenjavi v tujini. V tem obdobju sem 4 mesece uporabljala Shapeperfection. Ko se je prijateljica vrnila, me je vprašala, če sem si povečala prsi (v mislih je imela operativni poseg :)). Zaupala sem ji, da uporabljam izdelek Shapeperfection. Sedaj ga uporablja tudi ona.

Anja, 21 let
Izdelek sem prvič kupila med dopustom v Angliji. Že s prvo stekleničko sem bila zelo zadovoljna in sem ga zato tudi še naprej naročala po internetu iz tujine. Zelo sem vesela, da je izdelek sedaj na voljo tudi v Sloveniji.

Katarina, 37 let
Z izdelkom Shapeperfection sem izjemno zadovoljna. Popolnoma me je presenetil! Uporabljam ga tudi na zadnjici, enako učinkovit je tudi na njej!

Helena, 41 let
Izdelek Shapeperfection sem prejela v okviru promocije in sem ga na začetku uporabljala le občasno, nekajkrat na teden, ko sem imela čas in voljo. Kljub temu, da je bila uporaba manjša od predpisane, sem po enem mesecu uporabe začutila določene spremembe. Opazila sem, da so se mi prsi bolj povzdignile in niti ne toliko povečale. Izdelek sem nato uporabljala vsak dan naslednjih 14 dni in nekoliko se je povečal tudi obseg. Izdelek definitivno deluje. Ko mi je zmanjkalo seruma, žal nisem imela denarja, da bi izdelek naročila, vendar po približno 3 mesecih od zadnjega nanosa imam še vedno občutek, da so moje prsi veliko bolj nabrekle, kot pred uporabo. Izdelek priporočam, v prihodnosti ga bom zagotovo ponovno naročila.

Erika, 57 let
Ful je dober, vsak dan si ga mažem! Mal je edino drag. Sej vem da je včasih znižan, ampak kakšen dodaten popust za stalne stranke bi pa tudi lahko zrihtal!

Lea, 23 let