Serum

za povečanje prsi.


Naravna rast prsi, brez operativnih posegov.

NaročiloShaperfection

dokazano učinkovito


Najnovejša patentirana formula bo zadovoljila še tako zahtevne uporabnice.

Naročilo
povečanje oprsja
SHAPERFECTION

Popolna oblika

  • Poveča volumen prsi.
  • Polepša obliko prsi ter jih učvrsti.
  • Neguje kožo na prsih.
  • Preprečuje staranje kože.
  • Naravne aktivne sestavine.
  • Brez stranskih učinkov.
  • Rezultati so vidni že v nekaj tednih.
  • Enostavna uporaba.
Preberi več


večje prsa
povečanje dojk
povečanje prsiSHAPERFECTION

Naroči svoj serum

Shaperfection je naravno mazilo, ki bo povečalo vaše prsi, polepšalo njihovo obliko in jih učvrstilo. Shaperfection vam bo pomagal dvigniti samozavest in izoblikovati oprsje, kakršno ste si vedno želele. Povečanje ženskih prsi še nikoli ni bilo tako enostavno, učinkovito ter brez tveganja.

Cena:

60,00€  48,00€

Naročilo

oprsje, dekolte


Z izdelkom Shapeperfection sem izjemno zadovoljna. Popolnoma me je presenetil! Uporabljam ga tudi na zadnjici, enako učinkovit je tudi na njej!

Helena, 41 let
Izdelek Shaperfection je nenadomesljiv. Pred tem sem poskusila ogromno podobnih izdelkov, vendar z nobenim nisem bila zadovoljna. Po dojenju mojih 4 otrok so bile moje prsi povešene in majhne. Pred uporabo sem mislila, še en izdelek brez učinka. Po redni uporabi seruma Shaperfection pa se je stanje precej izboljšalo. Moja košarica je spet polna, dekulte pa čvrst. Bila sem zelo pozitivno presenečena.

Petra, 49 let
Izdelek sem prvič kupila med dopustom v Angliji. Že s prvo stekleničko sem bila zelo zadovoljna in sem ga zato tudi še naprej naročala po internetu iz tujine. Zelo sem vesela, da je izdelek sedaj na voljo tudi v Sloveniji.

Katarina, 37 let
"S serumom Shaperfection sem zelo zadovoljna. Dobila sem tudi že precej pohval od kolegic, saj je sprememba res očitna."
Maja, 25 let
"Shaperfection sem dobila za darilo od sestre, ki ve kako nesamozavestna sem bila glede svojega oprsja. Ob redni uporabi sem hiro opazila spremembo. Sedaj je izdelek Shaperfection del mojega rituala."
Petra, 32 let
Ful je dober, vsak dan si ga mažem! Mal je edino drag. Sej vem da je včasih znižan, ampak kakšen dodaten popust za stalne stranke bi pa tudi lahko zrihtal!

Lea, 23 let