FAQ
Ali izdelek Shaperfection res deluje?
Serum Shaperfection deluje, o tem pričajo tudi številni pozitivni odzivi uporabnic! Serum Shaperfection temelji na naravnih rastlinskih oljih, za katera je dokazano, da vplivajo na človeške hormone, ki pospešijo kopičenje maščob v prsih in uravnavajo ravnotežje žlez z notranjim izločanjem v telesu. Shaperfection tako stimulira vaše telo, da začne producirati maščobne zaloge, ki se kopičijo v Vaših prsih. Obenem vlaži vašo kožo ter povečuje njeno elastičnost. Na ta način preprečuje staranje kože ter nastajanje strij. Posledično bodo vaše prsi bolj nabrekle in čvrste, koža pa bo pomlajena ter pomirjena.


Za koga je primeren Shaperfection?
Shaperfection je primeren za ženske vseh starosti, ki si želijo večje in čvrstejše oprsje. Shaperfection vam bo pomagal pridobiti dodatno samozavest ter pozornost bližnjih.


Kdaj lahko pričakujem rezultate?
Delovanje seruma Shaperfection boste začutile že ob prvem nanosu. V vaših prsih boste po nanosu začutile toplino, kar pomeni, da se je v vaših prsih pospešil krvni obtok ter da so hormoni pospešili izločanje maščob v vaše prsi. Po nekaj tednih uporabe bodo rezultate opazili tudi vaši bližnji. Optimalni rezultati so vidni po približno dveh mesecih redne uporabe izdelka.


Kako naj uporabljam serum Shaperfection?
Na čisto kožo prsi nanesite 2 g seruma na dan (4 pritiske na embalažo). En pritisk na embalažo je enak 0,5 g seruma. Nato serum vtrite z enakomernimi krožnimi gibi od spodnje strani proti zgornji oziroma od zunanje proti notranji strani, dokler se serum popolnoma ne vpije. Postopek ponavljajte vsak dan ob približno istem času (zjutraj in/ali zvečer). Ko dosežete željeno velikost in obliko prsi, lahko število nanosov zmanjšate na 2-4 nanose tedensko za ohranitev doseženega stanja. Shaperfection je na voljo v embalaži z vsebnostjo 50 ml, kar zadošča približno za eno mesečno uporabo.


Kako dolgo ostanejo rezultati?
Po prenehanju redne uporabe seruma Shaperfection bo obseg oprsja počasi (4-6 mesecev) prešel v normalno začetno stanje. Metabolizem posamezne uporabnice določa, kako hiter bo ta proces. Kopičenje maščob v vašem oprsju se bo v tem obdobju postopoma zmanjševalo, vendar bodo pozitivni rezultati ostali mnogo dlje. Koža na predelu oprsja bo še vedno pomlajena in bolj elastična, zaradi česar bodo vaše prsi še vedno čvrstejše in se s procesom staranja ne bodo povesile toliko, kot bi se sicer. V primeru, da želite doseženi obseg oprsja ohranjati, priporočamo nadaljnjo uporabo izdelka Shaperfection, a le 2-4 nanose tedensko.


Ali lahko uporabljam izdelek med nosečnostjo in dojenjem?
Uporaba izdelka se med nosečnostjo in v času dojenja odsvetuje. V tem času Vaše telo že samo po sebi spodbudi hormone, da ustvarjajo večje maščobne zaloge v Vaših prsih. Dodatno nanašanje izdelka v tem času lahko povzroči preveliko sproščanje maščob v Vaših prsih, zaradi česar so prsi lahko preobčutljive in boleče na dotik.


Ali je izdelek testiran na živalih?
Ne, izdelek ni testiran na živalih.


Ali uporaba povzroča stranske učinke?
Izdelek Shaperfection temelji na naravnih sestavinah, ki navadno ne povzročajo stranskih učinkov. V zelo redkih primerih so možne alergijske reakcije na katero od sestavin. V takem primeru prenehajte z uporabo izdelka.


Kdaj lahko pričakujem pošiljko?
Vsa naročila oddana do 12.00 ure odpošljemo še isti delovni dan. Naročila oddana po 12.00 uri odpošljemo naslednji delovni dan. Pošiljke pošiljamo preko kurirske službe DPD. Uradni rok dostave je tri delovne dni, navadno pošiljka prispe naslednji delovni dan po odpošiljanju.


Ali bo pošiljka diskretno zapakirana?
Vse pošiljke so diskretno zapakirane tako, da navzven ni razvidna vsebina pošiljke. Ali izdelek Shaperfection res deluje?
Za koga je primeren Shaperfection?
Kdaj lahko pričakujem rezultate?
Kako dolgo ostanejo rezultati?
Ali lahko uporabljam izdelek med nosečnostjo in dojenjem?
Ali je izdelek testiran na živalih?
Ali uporaba povzroča stranske učinke?
Kdaj lahko pričakujem pošiljko?
Ali bo pošiljka diskretno zapakirana?